Om oss

Est. 2012

Vad vi gör

Vi sammankopplar erfarna fotografer med mäklare för att ge bästa möjliga förutsättningar för en lyckad affär. Vi tror på att skapa mervärde för både mäklaren, husägaren och köparen. Ett hem är mer än bara golv, väggar och tak. Ett hem handlar om att förverkliga drömmar och uppfylla en önskad livsstil. Vi levererar känsla framför fakta.

Vilka vi är

Vi är ett antal fotografer runt om i Sverige med flera års erfarenhet inom fotograferingsyrket. Vissa av oss har fotat ofantligt många bröllop, andra är tidigare porträttfotografer, en del av oss älskar att fånga naturen på bild. En härlig mix där vi alla strävar mot samma mål - att förmedla en känsla i våra bilder och göra ett hem till ett hem.

Vi erbjuder

Bostadsfotografering av bostadsrätt, villa, gård/fastighet. Vi erbjuder även flygfoto, planskiss i 2D eller 3D, homestyling med mera. Kontakta oss!
Vi är Erfarna fotografer med flera år i bagaget. Vi tror på att sälja en upplevelse och känsla och gör ett hem till ett hem.
Bokningsportal förenklar hanteringen av bokning för fotografering, bildhantering, fakturering med mera. Med vår portal BOFG bokar mäklare datum och tid för fotografering. Bilderna laddas sedan upp i portalen vilket gör det enkelt för mäklaren att hantera bilderna. Utöver detta finns även möjlighet till statistik, meddelandefunktion och mycket mer. Kontakta oss för mer info!

Utvalda referenser

Image

MENY

KONTAKTA OSS

Bostadsfotograferna i Sverige AB
Box 1616
701 16 Örebro

info@bostadsfotograferna.se

070-742 08 30

Image

KONTAKTA OSS

Bostadsfotograferna i Sverige AB
BOX 1616
701 16 Örebro
info@bostadsfotograferna.se

070-742 08 30