Med passion för fotografering

Image

Med passion för Bostadsfotografering

Vi sammanför mäklare med fotografer

Bostadsfotografering

Vi är en leverantör av fotograferingstjänster inom fastighetsbranschen.

Vi erbjuder

Vi fotar, redigerar, filmar, flyger drönare, tar fram planskisser och erbjuder stylingtjänster.

Flexibla

Vi är ett team med erfarna fotografer och bred kompetens, vilket gör oss flexibla i vad vi kan erbjuda.

Vad vi erbjuder

En bostadsaffär är troligtvis den största affären din kund kommer göra i livet. Därför är bildspråket otroligt viktigt för just detta ögonblick. Med vår erfarenhet och känsla erbjuder vi styling, fotografering och redigering.

Tusentals bilder

Med vår långa erfarenhet har vi tagit tusentals bilder, utan att räkna förstås. Spana in ett axplock av våra senaste bilder.

Om oss

Med lång erfarenhet inom både bostadsfotografering, porträtt, natur, drönare och bildredigering erbjuder vi dig som mäklare ett professionellt bemötande. Är du nyfiken på vilka vi är bakom kameran?

Våra tjänster

Fotografering av bostaden är en av de absolut viktigaste delarna i en försäljning. Bilderna kan direkt påverka antalet intressenter. Med flera års erfarenhet som bostadsfotografer åt de största mäklarfirmorna i Sverige vet vi vad som krävs för att lyfta fram det bästa i varje hem.
Planskiss/Planritning bidrar till helhetsintrycket för en bostad. En planritning visar rummens funktion - sovrum, kök, wc, vardagsrum samt vart fönster, dörrar, vitvaror och vvs är placerade. Vi har lång erfarenhet av att ta fram planritningar till mäklare.
Styling är en tilläggstjänst som fungerar eftersom de flesta går på känsla vid val av bostad. Vi vet hur viktigt det är. Om ni är i beov av styling kan vi hjälpa er.